Yeni iPhone 14 Exclusive ne kadar? Iphone 14 Ne Zaman Çıkacak? Merakla beklenen yeni tasarım

TAKİP ET

Yeni iPhone 14 Exclusive ne kadar? Iphone 14 Ne Zaman Çıkacak? Merakla beklenen yeni tasarım Iphone 14 yeni hali

Yeni iPhone 14 Exclusive Apple'ın Çarpıcı Tasarım Kararını Ortaya Çıkardı
 Apple'ın yeni akıllı telefon serisinde çarpıcı fiyat artışları ve tasarım değişiklikleri yapacağını iddia ediyor. Ama şimdi, şimdiye kadar öğrendiğimiz her şeyi alt üst eden yeni bilgiler var.

iPhone hayranları için ne kadar büyük bir miktar, çentiği değiştirmek için iPhone 14 Pro modellerine gelen tartışmalı i-şekilli kesim sadece doğrulanmadı, beklenenden daha büyük olduğu doğrulandı. Çok çok daha büyük. Ayrıca, orijinal kaynak anonim bir Weibo posteri olsa da, sızdırdıkları şema, popüler YouTube şovu Front Page Tech'in sunucusu, saygın Apple içeriden Jon Prosser tarafından doğrulandı.

03/05 Güncellemesi: Apple'ın 2022 iPhone planları bir bükülme aldı. Apple'ın tartışmasız en ünlü isimlerinden biri olan Ming-Chi Kuo, Twitter'a katıldı ve şirketin 2022'nin ilk yeni iPhone'u için göze çarpan planlarını sızdırdı. Kuo , Apple'ın üçüncü nesil iPhone SE'yi (Mart'ta tanıtılması bekleniyor) vereceğini belirtiyor . 8) daha fazla depolama, daha hızlı performans ve en hızlı 5G katmanı - bunların tümü şirkete orta seviye sektörde lider bir akıllı telefon verebilir.

Kuo, bunları yıkarak, 3. nesil iPhone SE'nin 256 GB'a kadar çıkacağını, iPhone 13'ün amiral gemisi A15 yongasını kullanacağını ve tam mmWave desteğiyle 5G ile geleceğini belirtiyor. Karşılaştırıldığında, 2. nesil iPhone SE, 128 GB, bir A13 ve 4G ile öne çıkıyor. Apple bu özellikleri bir iPhone'da 399 dolardan başlayan fiyatlarla sunarsa, tasarımın değişmemesi beklense de, bu bir oyun değiştirici olabilir. Dahası, yeni iPhone SE, 2. nesil modelinin 199 $ gibi dudak uçuklatan bir fiyata satılabileceği haberiyle ölümcül bir ikili oluşturabilir. Bu, Apple'ın gelişmekte olan pazarlara önceki iPhone'ların sahip olmadığı şekilde erişmesini sağlayacaktır.

Kuo, iPhone SE3'ün (bazılarının dediği gibi) seri üretiminin çoktan başladığını belirtiyor. Selefi kalırsa, çift endüstriyi değiştirebilir.

Prosser, "Weibo'da rastgele bir gönderiye dayanarak bir bölüm yapmazdım... Bu bölümü yapıyorum çünkü bunun olduğunu bağımsız olarak doğrulayabildim," diyor. "Bu, muhtemelen iPhone 14 için bu çentiğin/kesitin boyutudur. Bu şema gerçektir."

Ve şemanın gösterdiği, önceki tüm sızıntılardan beklenenden çok daha büyük olan i şeklinde bir oyuk. Prosser, "Kesiğin gerçek boyutuyla karşılaştırıldığında haftalardır gösterdiğimiz şeye bakın," diyor ve karşıtlık çok açık.

Aslında, oyuğun boyutu, iPhone 14 Pro ekranının mevcut tasarımın estetik bir ince ayarı kadar heyecan verici bir teknolojik gelişme olmadığını gösteriyor. Apple'ın Face ID bileşenlerini (kızılötesi kamera, nokta projektörü ve sel aydınlatıcı) ve ön kamerayı birleşik bir çentik yerine ayrı kesikler olarak göstermesinin sonucu.

Bir iPhone 13 Pro ile yan yana işlenen bu argüman daha da güçlü görünüyor:
Çentikten ayrı kesiklere geçişin, iPhone hayranlarını yarı boyutunda olduğu düşünüldüğünde zaten böldüğü göz önüne alındığında, bu yeni sızıntı yardımcı olmayacak. Yıllar boyunca, Apple fanatikleri, şirketin çentikte bu kadar uzun süre ısrar etmesinin (2017'de iPhone X'te piyasaya sürüldü) tek sebebinin, bir sonraki adımın ekran altı kameralı tam ekran bir tasarım olacağı olduğunu düşündü.

Evet, kesim için pazarlama açıktır. Apple'ın şık reklamları, yeni telefonları yatay olarak çevirebilir ve 'iPhone' yazmak için i şeklindeki kesmeyi kullanabilir, ancak bu, Android telefonların yıllardır yaptıklarının hala bir i-bozuk ve zayıf bir versiyonudur. Apple'ın tasarımları sık sık değiştirme konusundaki isteksizliği göz önüne alındığında, yeni kesmenin de öngörülebilir bir gelecek için geçerli olması muhtemeldir.

Apple'ın bu yıl iPhone fiyatlarını artıracağını iddia eden sızıntılarla , kesintilerden nefret edenler iPhone 14 Pro'ya özel bu yeni tasarımda teselli bulabilirler ancak standart iPhone 14 veya yeni iPhone 14 Max'i tercih etmek yine ProMotion'ı kaçırmak anlamına gelir . Bu gelecek yıl değişebilir, ancak o zamana kadar tüm iPhone modellerinin i-cutout tasarımını benimsemesi bekleniyor.

Bu, Apple'ın yıllardır ilk büyük kendi hedefi olabilir mi? Aşağıdaki Prosser'ın tam videosunu izleyin ve kendiniz karar verin.