Ukrayna Krizi: Ukrayna'ya Yardım Mültecilere yardım

TAKİP ET

Ukrayna Krizi: Ukrayna'ya Yardım Mültecilere yardım. Bağışlarınız oradaki hayır kurumlarına gidecek, sınırdaki mültecilere destek olacak ve Kiev gibi şehirlerde barınanlara insani yardım sağlayacak .

Ukrayna Krizi: Ukrayna'ya Yardım Mültecilere yardım. Bağışlarınız oradaki hayır kurumlarına gidecek, sınırdaki mültecilere destek olacak ve Kiev gibi şehirlerde barınanlara insani yardım sağlayacak .

Her bağış bir fark yaratacaktır ve bu, Londra'daki bizlerin, sevgili memleketlerinde savaştan kaçan Ukrayna halkına yardım etme yollarından sadece biridir.
Başkent genelinde, hayır kurumları ve kuruluşlar, ihtiyaç sahiplerine mümkün olan en kısa sürede hayati fonlar, malzemeler ve barınak sağlamak için toplanıyor - ve bağış için çağrıda bulunuyorlar.

Krizin ardından kurulan hayır kurumlarından kıyafet bağışı alan barlara, kulüplere ve etkinlik alanlarına kadar, yardım edebileceğiniz en anlamlı yollardan bazıları burada.

Ukraynalı mültecilere yardım eden hayır kurumlarının acilen paraya ihtiyacı var. İmkanınız varsa İngiliz Kızılhaçı , Select Love , Project Hope , Unicef ​​, APKMUK ve Uluslararası Kurtarma Komitesi acil kriz çağrıları için bağış toplayan STK'lar arasındadır.
Burada Londra'da, Birleşik Krallık'ın Ukrayna Büyükelçiliği kendi bağış servisini kurdu, Ukrayna ile bu arada Polonya İnsani Yardımı , Ukrayna/Polonya sınırındaki ihtiyaç sahiplerine hijyen ürünleri, gıda ve battaniye tedarik ediyor.

Kiev'de yerde, Ukraynalı STK Come Back Alive , insanları ülkelerindeki demokrasiyi desteklemek için bağış yapmaya çağırırken, kar amacı gütmeyen Nova Ukraine insani yardım sağlamaya yardım ediyor.

Eski bir HuffPost editörü olan gazeteci Chris York , şu anda Varşova'da olabildiğince çok telefon güç bankası ve gazlı ısıtıcı topluyor. "Merhaba millet. Yarina ve ben az önce Ukrayna'dan Polonya'ya sınırı geçtik," diye yazdı Polonya'ya gelen Ukraynalı mültecileri desteklemek için bağış toplayan GoFundMe sayfasında.

"Gerçekten zor bir iki gündü ama şimdi geçmeyi bekleyen daha fazla insan var ve koşullar daha da kötüleşiyor. Şu anda 40 km'yi geçen kadın, çocuk ve yaşlıların oluşturduğu kuyruklar var. Geceleri sıcaklık -5C civarında, tuvalet yok ve herkese yetecek kadar yiyecek ve su yok. Bunu başaranlar Polonya'nın her yerine sürüldüler, bu yüzden bu sayfayı, şu anda bulunduğumuz yer olan Varşova'ya yakın olanlara yardım etmek için hazırladık. Sadece taşıyabilecekleri şeylerle geliyorlar, bu yüzden çok yardıma ihtiyaçları var.

"Ayrıca yardımcı olabileceğimiz başka yolları da araştırıyoruz, bu nedenle bu sayfayı önümüzdeki birkaç gün içinde güncelleyeceğiz." Onun bağış toplama etkinliğine buradan bağış yapabilirsiniz .

Londra'daki Ukrayna Enstitüsü'nün burada bir dizi destek yöntemi var ve quip.com'un burada mükemmel bir doğrulanmış bağış toplama listesi var.