Steve Jobs'un çocuklarına ne oldu? Steve Jobs'un kaç çocuğu var şu an ne yapıyorlar?

TAKİP ET

Steve Jobs'un çocuklarına ne oldu? Steve Jobs'un kaç çocuğu var şu an ne yapıyorlar? Steve Jobs'un çocukları hayatları. Kimisi manken, kimisi politikacı oldu

Steve Jobs'un çocuklarına ne oldu? Apple'ın kurucusunun kızı Eve, bir mankenlik sözleşmesiyle moda şöhretine kavuşurken, yıllarca reddettiği kızından politik görüşlü oğluna kadar dört çocuğunun hayatlarına bir bakış

Apple'ın kurucu ortağı, başkanı ve CEO'su olan Steve, ilk çocuğu Lisa Brennan-Jobs'u 1978'de lise sevgilisi Christann Brennan ile karşıladı. Ancak, neredeyse on yıl boyunca onu reddetti ve kızı olmadığı konusunda ısrar etti - DNA testinin onun gerçekten babası olduğunu kanıtlamasına rağmen

1991'de iş kadını Laurene Powell ile evlendi ve birlikte yıllar içinde üç çocuğu ağırladılar 1998 ve 1995'te kızları Eve ve Erin ve 1991'de Reed adında bir oğlu var. Sonunda Steve, Lisa'nın babası olduğunu kabul etti ve annesine karşı taciz ve ihmal iddiaları ortaya atıldıktan sonra onu yanına aldı. Aile birlikte uzun yıllar Palo Alto, California'da yaşadı. 

Steve, ilk Apple bilgisayarı ve iPhone'un öncülüğünü yaptı ve 1986'da animasyon stüdyosu Pixar'ın kurulmasına yardımcı olurken görsel efekt endüstrisini de geliştirdi.
2011 yılında 56 yaşında pankreas kanserinden öldü - tahmini 10.5 milyar dolarlık servetinin büyük kısmını, çocuklarının kendi servetlerini miras almayacağını, bunun yerine para için çalışmak zorunda kalacağını söyleyen karısına bıraktı.
Erin ve Reed çoğunlukla spot ışıklarından uzak dururken, Lisa ve Eve çok daha kamusal yaşam tarzlarını seçtiler.

Şubat 2022'de Reed'in Meclis Başkanı Nancy Pelosi'nin koltuğuna aday olmayı düşündüğü bildirildi. Ancak çalıştığı şirket daha sonra bu söylentileri kapattı. 
Steve Jobs'un en küçük kızı Eve, adımlarını sağlam bir şekilde spot ışığına çıkaran tomurcuklanan bir modelleme kariyeri ile kendini halkın gözüne soktu - ve bu hafta 23 yaşındaki genç, DNA Model Management ajansı ile ilk sözleşmesini imzaladı. 

Ancak en küçük Jobs kardeşi moda şöhretiyle fırçasının tadını çıkarırken, merhum Apple kurucusunun diğer üç çocuğuna ne oldu - hepsine küçük yaşlardan itibaren dünyada kendi yollarını çizmeleri gerektiği öğretildi, her ikisi de profesyonel ve finansal olarak, babalarının engin servetine güvenmeden. 

Aslında, Steve 2011 yılında 56 yaşında pankreas kanseri kanserinden öldüğünde, servetinin büyük kısmını eşi Laurene Powell-Jobs'a bıraktı. onun geçtiği zaman. 
Çocuklarına gelince, Steve - pek çok teknoloji girişimcisi milyarderi gibi - onlara güvenecek bir servet bırakmak istemediğini söyledi ve karısı New York Times'a 2020'de verdiği bir röportajda hem kendisinin hem de merhum kocasının ölüm döşeğinde olduğunu açıkladı. 'eski servet inşası' fikrine kesinlikle karşı. 

Bunun yerine çift, çocuklarının kendi paraları için çalışmayı öğreneceği konusunda kararlıydı ve Laurene, Steve'in servetinin 'onunla biteceğini' açıkladı. 

"Zenginliğimi, servet birikimini umursamayan kocamdan devraldım" dedi. 'Eski servet inşasıyla ilgilenmiyorum ve çocuklarım bunu biliyor... Steve bununla ilgilenmiyordu. Yeterince uzun yaşarsam, benimle biter.' 
Steve, 1991'de iş kadını Laurene Powell ile evlendi ve birlikte yıllar içinde üç çocuğu ağırladılar - 1998 ve 1995'te kızları Eve ve Erin ve 1991'de Reed adında bir oğlu. 

Eve'in yeni elde ettiği modelleme sertifikası ışığında, FEMAIL kardeşlerinin şimdiye kadar neler olduğunu ortaya çıkardı - politik fikirli kardeşi Reed'den babası tarafından ilk dokuz için reddedilen yazar üvey kız kardeşi Lisa'ya kadar. hayatının yılları.

Apple'ın kurucu ortağı, başkanı ve CEO'su olan ve aynı zamanda 1986'da animasyon stüdyosu Pixar'ın kurulmasına yardımcı olan Steve, ilk çocuğu Lisa Brennan-Jobs'u 1978'de lise aşkı Christann Brennan ile karşıladı.

Bununla birlikte, DNA testinin onun gerçekten babası olduğunu kanıtlamasına rağmen, neredeyse on yıl boyunca onun kızı olmadığında ısrar etti. 

Sonunda Steve, Lisa'nın babası olduğunu kabul etti ve annesine karşı istismar ve ihmal iddiaları ortaya atıldıktan sonra onu yanına aldı. Aile birlikte uzun yıllar Palo Alto, California'da yaşadı.   

Peki Jobs çocukları dünyada kendi yollarını oluşturmak için ne yapıyorlar? Erin ve Reed çoğunlukla spot ışıklarından uzak dururken, Lisa ve Eve çok daha kamusal yaşam tarzlarını seçtiler.

Kariyerlerinden ve başarılarından aşk hayatlarına ve skandallarına kadar dört Jobs çocuğu hakkında bildiklerimiz burada.
Lisa, 17 Mayıs 1978'de Portland, Oregon'da doğdu, yani şu anda 43 yaşında.

Annesi Christann ve babası Steve ilk kez 1972'de liseye birlikte gittiklerinde tanıştılar. Ara sıra beş yıl flört ettiler ve 1977'de arkadaşları Daniel Kottke ile birlikte bir eve taşındılar.
O sırada Christann, Lisa'ya hamile kaldı. Bununla birlikte, Steve hamilelikle hiçbir şey yapmak istemedi bu da Christann'ın ilişkilerini bitirmesine ve Oregon'daki All One Farm komününe taşınmasına yol açtı.

Steve, Lisa'nın doğumu sırasında orada değildi ama üç gün sonra Christann'ı ve yenidoğanı ziyarete geldi. Daha sonra Apple Lisa olarak adlandırılan orijinal Apple bilgisayarlarından birine onun adını verdiği bildirildi.

Bununla birlikte, birkaç yıl boyunca babalığı alenen reddetti ve o sırada, Lisa'nın 'Yerel Entegre Sistem Mimarisi' anlamına geldiğini belirterek, Apple Lisa'nın adının hiç olmadığını iddia etti.

Christann, Steve'in aslında Lisa'nın babası olduğunu kanıtlamak için yasal bir dava izledi, ancak bir DNA testinin babası olduğunu göstermesine rağmen, yine de reddetti. 

Yıllar sonra, Apple'dan ayrıldıktan sonra ve Lisa dokuz yaşındayken, sonunda gerçekten Lisa'nın babası olduğunu kabul etti ve hem Lisa hem de annesiyle barıştı.

2013 tarihli anılarında Christann, kendisinden ve Lisa'dan 'davranışları için defalarca özür dilediğini' ve 'yapması gerektiği zaman asla sorumluluk almadığını ve üzgün olduğunu söylediğini' yazdı. 

Lisa daha sonra annesinin 'ihmalkar ve tacizci' olduğunu söyledi, bu yüzden uzlaşmadan sonra babası, yeni karısı Laurene ve çocukları ile birlikte yaşamaya başladı. Ayrıca yasal olarak soyadını Brennan-Jobs olarak değiştirdi.  

2018'de çocukluğuna dair her şeyi yazdığı Small Fry adlı bir anı kitabı yayınladı ve babası ve Laurene ile birçok olumsuz anıyı tasvir etti.

The New York Times kitabını tartışırken şöyle yazdı: 'O, her gece bulaşıkları elde yıkamaya (Steve kırık bulaşık makinesini tamir etmeyi reddediyor), soğuk bir odada uyumaya (ısıtıcıyı tamir etmeyi de reddediyor) ve kardeşi için nöbetçi bebek bakıcısı olarak hizmet et.'

Lisa ayrıca Steve'in Laurene hala çocukken bir keresinde önünde Laurene ile cinsel ilişkiye girmeye başladığını iddia etti ve Laurene'in '[Laurene'i] öpmek için çektiğini, elini göğüslerine yaklaştırdığını' ve 'inlediğini' yazdı. teatral olarak.'

Gitmeye çalıştığında babasının ona 'Burada kal' dediğini hatırladı. Bir aile anı yaşıyoruz. Bu ailenin bir parçası olmaya çalışman önemli.'