Sonraki James Bond: Koşudan ayrılırken 'Tom Hardy ve Idris Elba için kötü hafta'

TAKİP ET

Sonraki James Bond: Koşudan ayrılırken 'Tom Hardy ve Idris Elba için kötü hafta' SONRAKİ JAMES BOND umutlu ve Peaky Blinders yıldızı Tom Hardy, kendisinin ve Idris Elba'nın bir sonraki 007'de Daniel Craig'in yerine geçme şansı azaldıkça "kötü bir hafta geçirdi".

Sonraki James Bond: Koşudan ayrılırken 'Tom Hardy ve Idris Elba için kötü hafta'
SONRAKİ JAMES BOND umutlu ve Peaky Blinders yıldızı Tom Hardy, kendisinin ve Idris Elba'nın bir sonraki 007'de Daniel Craig'in yerine geçme şansı azaldıkça "kötü bir hafta geçirdi".

Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G Wilson, Daniel Craig'in İngiliz casusu olarak görev süresi resmen sona erene kadar hiçbir şey açıklamayacaklarına söz verdiler. No Time To Die, yedinci Bond olarak saltanatını iklimsel ve mutlak bir sona getirdi. Geri dönmesi kesinlikle mümkün değil. Tüm gözler bir sonraki smokini kimin giyeceği üzerindeyken, iki eski öncü için zaman geçmiş gibi görünüyor.  Hardy, öldüğüne inanılmasına rağmen Alfie Solomons'un Peaky Blinders'ın altıncı ve son serisine geri dönmesiyle tekrar halkın gözü önünde oldu. Craig için benzer bir canlanma olmadığını varsayarsak, Hardy uzun zamandır Majestelerinin Gizli Servisi'ne girmek için büyük bir favori olmuştur.

Oyuncu kamuoyu önünde bu konuda konuşmayacağını açıklamış olsa da, 44 yaşındaki oyuncunun 007 için onu destekleyen çok sayıda destekçisi var.

Ne yazık ki, Ladbrokes'tan gelen son oranlar, orijinal ön koşucu ile birlikte çekişmeden sıyrıldığını gösteriyor. Ladbrokes bugün Express Online'a şunları söyledi: "Her ikisi de 007 oranlarının büyük ölçüde değiştiğini gören Tom Hardy ve Idris Elba için kötü bir hafta oldu, çünkü Rege-Jean Page ve Henry Cavill bahislerin başındaki şeylerle kaçmaya devam ediyor. "

Mevcut oranlar 7/2'de eski Bridgerton iri Rege-Jean Sayfasına sahip. 4/1'de Witcher ve Superman yıldızı Henry Cavill'in çok az önünde.

Aidan Turner 7/1, ardından James Norton ve Tom Hardy 8/1 ile berabere kaldılar. Son ikisi daha önce gıpta edilen rolü üstlenmek için ezici favorilerdi, ancak ikisi de çekişmenin dışında kaldı.

Elba'ya gelince, Luther efsanesi için yarışın zirvesindeki uzun ve zorlu bir savaş nihayet sona ermiş gibi görünüyor - belki de kendi son yorumlarıyla pekiştiriliyor.