Molly-Mae Hague, Meksika gezisinden sonra gizlice 'yoğun' hastalıkla mücadele ediyor

TAKİP ET

Molly-Mae Hague, Meksika gezisinden sonra gizlice 'yoğun' hastalıkla mücadele ediyor Love Island'ın eski yıldızı Molly-Mae Hague bir iş gezisi için ülkeye uçtu, ancak Manchester'a dönmeden önce kısa bir mola vermek için seyahatini uzattığını söyledi.

Molly-Mae Hague, Meksika gezisinden sonra gizlice 'yoğun' hastalıkla mücadele ediyor
Love Island'ın eski yıldızı Molly-Mae Hague bir iş gezisi için ülkeye uçtu, ancak Manchester'a dönmeden önce kısa bir mola vermek için seyahatini uzattığını söyledi.
ITV2 flört şovunun 2019 serisini erkek arkadaşı Tommy Fury ile ikinci olarak bitiren eski Love Island yıldızı, sağlık durumu hakkında Instagram takipçilerini güncelledi.

Bir videoda, 22 yaşındaki Beauty Works Vault kutusunun tekrar stoklara girdiği “heyecan verici haberi” paylaşırken videoyu yayınladı ve sosyal medyadaki kısa süreli yokluğunu açıkladı.

"Hey millet nasılız? Buraya çok uzun zamandır gelmemiş gibi hissediyorum," diye başladı Molly.

“Açıkçası iş için uzaktaydım ve sonunda seyahatimi uzattım” dedi.

“Evde olmak çok güzel bir duygu, ama iyileşiyorum.. Sanırım bu sadece bir böcekti. Gerçekten yoğundu, ”diye açıkladı Molly.

Manken, Tulum'daki geceliği 500 sterlin olan Casa Malca tatil beldesinde kaldığı için ülkeye yaptığı geziyi uzattıktan sonra bir haftadan fazla Meksika'da geçirdi.
Yıldız, sahte bronzluk markası Filter By Molly-Mae için yeni bir kampanya çekmek üzere arkadaşı Stephanie Lam ile lüks bir seyahate çıkmıştı.

Yıldız, geçen yıl Ekim ayındaki korkunç soygununun ardından pahalı eşyalarını sosyal medyada paylaşmama sözü vermesine rağmen, iş gezisi sırasında bir kolunda 92.000 £ değerinde mücevher takarken görüldü.

Havuz başında dinlenirken bir fotoğraf için poz veren Molly, The Sun'a göre 37.500 £ ve 40.000 £ değerinde iki elmas Cartier Love bileziği - 10.500 £ değerinde Juste Un Clou 18k bilezik ve 3.850 £ değerinde bir Van Cleef parçası taktı.

Molly ve erkek arkadaşı Tommy, Cheshire'daki evlerinden 800.000 £ 'dan fazla eşya çalan hırsızlar tarafından hedef alındı.
Meksika'ya yaptığı iş gezisinin başında model, Rus kuvvetlerinin işgalinden sonra Ukraynalılar ülkelerinden kaçarken göz alıcı fotoğraflar paylaştığı için "suçlu hissettiğini" söyledi.

“Şu anda dünyada olan her şey göz önüne alındığında, suçluluk duymadan normal bir şekilde hayata devam etmenin imkansız olduğunu hissediyorum” diye açıkladı.
Molly, "Şu anda bir kampanya çekmek için iş için uzaktayım ama Instagram'a gelen insanların kaçması için her zamanki gibi paylaşım yapıp yapmayacağımı bilmiyorum," diye ekledi.