Mandip Gill'in yıldızı Doctor Who, karakterinin sonunun hayranlarını gözyaşlarına boğacağını söyledi

TAKİP ET

Mandip Gill'in yıldızı Doctor Who, karakterinin sonunun hayranlarını gözyaşlarına boğacağını söyledi. Mandip Gill , karakteri Yasmin'in Doctor Who'da bitmesinin hayranlarını gözyaşlarına boğabileceğini söyledi.

Mandip Gill'in yıldızı Doctor Who, karakterinin sonunun hayranlarını gözyaşlarına boğacağını söyledi. Mandip Gill , karakteri Yasmin'in Doctor Who'da bitmesinin hayranlarını gözyaşlarına boğabileceğini söyledi.

Gill'in TARDIS'teki zamanı, bu sonbaharda Jodie Whittaker'ın da on üçüncü Doktor olarak BBC programından çekilmesiyle sona erecek .

Doktor'un sadık arkadaşı Yaz'ı oynamasıyla tanınan aktör, dizide dört yıl geçirdikten sonra "duygusal" bir çıkış yaptığını açıkladı.

Radio Times'a final bölümü hakkında konuşurken , "Tıpkı benim gibi, aynı karakterim gibi, çok fazla gözyaşı olacak. Ama bittiği yeri sevdim. "Bence doğru olan buydu. Heyecan verici. Çok fazla duygu var. Ve bence [hayranlar] hoş bir sürpriz olmayacak, ama bence tam olarak nereye gitmesi gerektiğini anlayacaklar."

Aktris, West End'deki ilk çıkışını 2:22 – Harry Potter yıldızı Tom Felton, Beatriz Romilly ve Sam Swainsbury ile birlikte A Ghost Story'de yapmak da dahil olmak üzere yeni projeler hazırladı.

Ancak Gill, her zaman Doctor Who ve Whovian ailesinin bir parçası olacağını itiraf etti .

"Doctor Who'dan sonra hiç mi?" şaka yaptı. "Doctor Who'nun çekimleri sonrası gibi hissediyorum . Söylememiz gereken şey bu gibi.

"Çünkü evet, birkaç aydır çekimlerden uzaktayız ama sen hala bu dünyanın çok büyük bir parçasısın.

"Bütün oyuncularla konuşuyorum, belli ki onlar benim en iyi arkadaşlarımdan bazıları. [Ve] sürekli gösteri hakkında konuşuyorsun. Bunun için basın yapıyorsun. Paskalya özel bölümü yaklaşıyor.

"Bu yüzden bunu çekim sonrası olarak yeniden ifade etmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü her zaman bunun bir parçası olacağım."

Whittaker'ın son sezonunun nasıl biteceği ve başrolde onun yerini kimin alacağı hala bir muamma. 13. sezonun sonu, showrunner Chris Chibnall'ın yerini geri dönen showrunner Russell T Davies'e bırakması nedeniyle hem kamera önünde hem de arkasında bir değişikliğe işaret edecek .

Gill'e TARDIS'e girmek için bir sonraki oyuncu kadrosu için herhangi bir tavsiyesi olup olmadığı sorulduğunda, "Hiçbir şey. Çünkü neye girdiğini biliyorsun ve özellikle Cardiff'teki ekip, herkes neler olduğunu biliyor. Bu kadar güzel. sadece çalışan makine."

Eklemeden önce: "Kesinlikle iyi olacaklar ve uçup gidecekler."