Johnny Depp davası Amber Heard, eski karısına 'zorlayıcı yalancı' dediği için aktörü cinsel saldırıyla suçluyor

TAKİP ET

Johnny Depp davası - canlı: Amber Heard, eski karısına 'zorlayıcı yalancı' dediği için aktörü cinsel saldırıyla suçluyor. Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard aleyhine Pazartesi sabahı Virginia'da jüri seçimiyle başlayan multi milyonluk hakaret davasının ilk gününde açılış konuşmaları tamamlandı.

Johnny Depp davası - canlı: Amber Heard, eski karısına 'zorlayıcı yalancı' dediği için aktörü cinsel saldırıyla suçluyor. Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard aleyhine Pazartesi sabahı Virginia'da jüri seçimiyle başlayan multi milyonluk hakaret davasının ilk gününde açılış konuşmaları tamamlandı.

Davayı dinlemek için yedi jüri üyesi ve dört yedek seçildi. Heard tarafından The Washington Post'ta 2018'de yazılan ve kadınlara yönelik aile içi şiddet hakkında konuştuğu bir makalenin, eski kocası Depp'in bir istismarcı olduğunu ima ettiğini iddia ediyor.

35 yaşındaki oyuncu oyuncunun ismini vermese de Depp'in avukatları, Heard'ın iddialarının 58 yaşındaki oyuncunun daha önce oynadığı rolleri üstlenmesini zorlaştırdığını söylüyor.

Depp, Karayip Korsanları, Sweeny Todd ve Charlie ve Çikolata Fabrikası gibi filmlerde oynadığı biliniyor . Heard, Aquaman ve Drive Angry gibi oyunlarda yer aldı .


Fairfax County'nin bölge adliyesindeki duruşma sırasında 50 milyon dolar (38.2 milyon £) tazminat talep ediyor. Bu arada Heard, 2017 yılında boşandığı Depp'e baş belası olduğu gerekçesiyle hakaret davası açtı.

Depp, daha önce İngiltere'de İngiliz gazetesi The Sun'a karşı Heard'in 2018 tarihli makalesindeki iddialarla ilgili açtığı karalama davasını kaybetmişti 
Daha sonra Amber Heard'ın The Rum Diary setinde olup olmadığı soruldu.

“Sette çalışırken çoğunlukla gözlemledim, sahneler arasında biraz mesafeliydi, çevresinde her türden insan vardı, sette onunla o kadar fazla zamanım olmadı.”

Heard'i bir sonraki görüşünde 2011'de filmin tanıtımı sırasında ve galasında olduğunu söyledi.

"Johnny ve Amber'i yan yana oturmuş, biraz konuşurken gördüm, o gece çok arkadaş canlısı görünüyordu."

Daha sonra çiftin romantik bir şekilde bağlantılı olduğunu öğrendiğini söyledi.

“Onunla çok fazla zaman geçirmedim. Bakın onu çok iyi tanımıyordum, vakit geçirirdim, annemin evine gelirdi, onunla ve annemle otururdum.”

Depp hakkında soru soruldu ve birlikte yaşamaya başladığını duydu.

"Şehir merkezine, Eastern Columbia Binası'na taşındıklarına inanıyorum. Daireler ve çatı katı dairesi ve en üst katı vardı. Sanırım beş daireydi.”

Dairelerde Depp ve Heard'ın arkadaşlarının yanı sıra Heard'ın kız kardeşinin yaşadığını söyledi. Hiçbirinin Depp'e kira ödemediğini söyledi.

"Onların Amber'in ailesi ve arkadaşları olduğuna inanıyorum, bu yüzden orada yaşamalarına izin verdi" dedi.

"O hemen hemen orada kaldı, bir nedeni olmadıkça Batı Hollywood'da bulunduğumuz yere geri dönmedi.

“Geri gelebildiği zaman hep acelesi vardı, asla oturup vakit geçiremezdi, bilirsiniz. Her zaman şehir merkezine geri dönmeye çalışıyormuş gibi geldi, çok daha üzgün görünüyordu ve kendisi değil, kişiliği daha da üzgündü.”

Kardeşi Heard ile birlikteyken gördüklerini anlattı ve çiftin birlikte seyahat ettiğini söyledi.

Ve seyahatlerinde her zaman fazladan bir otel odası rezerve ettiğini söyledi, "çünkü Johnny evde olsaydı, tartışırlarsa tartışmayı bırakıp gidebilirdi, her zaman yaptığı gibi ve ondan kurtulmak için farklı bir odaya saklandı. Onlar seyahat ederken ve biz otel odası rezervasyonu yaparken fazladan bir oda olduğundan emin olmak istedim çünkü onların tartışması alışılmadık bir durum değildi ve orada fazladan bir oda olmasını istedim” dedi.

O ekstra odayı ayırtmanın kendi fikri olduğunu söyledi.

“Bir tekrar olduğunu gördüm. Biz çocukken, tartışmalar ve kavgalar olduğunda ilk işimiz gidip saklanmaktı, bana onun çocukluğundan kalma bir tekrar olduğunu hissettiğimden beri, tam da bunu yapabileceği bir yer olduğundan emin olmak istedim.

Depp'in Paradis ile 14 yıllık evliliği boyunca aynı şeyi asla yapmadığını ve Depp ile Heard arasında hiçbir tartışma veya fiziksel kavga görmediğini söyledi.

“Bana göre her zaman onu mutlu etmeye çalışıyordu. Onu mutlu etmek için her zaman çaba sarf etti. Bence çok güçlü bir kişiliğe sahipti ve ağabeyimin kişiliği o noktada bana çok daha yumuşak geldi.” ifadelerine yer verildi.