How I Met Your Father finali, ana orijinal karakterin geri dönüşünü görüyor

TAKİP ET

How I Met Your Father finali, ana orijinal karakterin geri dönüşünü görüyor How I Met Your Father ile ilgili spoiler içerir

How I Met Your Father finali, ana orijinal karakterin geri dönüşünü görüyor
How I Met Your Father ile ilgili spoiler içerir (ve How I Met Your Mother'dan bazıları ).

Hulu'nun How I Met Your Father'ın sezon finali , ana karakterlerden biri olarak daha geniş How I Met Your Mother evrenini içeren büyük bir haç içeriyordu.

Hilary Duff'tan Sophie Tompkins, MacLaren's Pub'ın eski mekânına girdi ve Robin Scherbatsky'den (diğer adıyla Marvel'in Cobie Smulders'ı) başka birine rastladı.

Ünlü haber muhabiri , How I Met Your Mother'ın ikonik standında oturmadan önce Sophie'ye viski ısmarladı.ve Robin ona bazı ilişki tavsiyeleri verdi.

"Korkarak zamanını boşa harcama," dedi ona. "Korku, iyi olabilecek şeylerden kaçmanızı sağlayabilir - harika, hatta!

"Hikayenizin bir parçası olması gereken şeyler... Evliydim, bekardım, aradaki her şeydim ve aldığıma pişman olduğum kararlar sadece korkudan verdiğim kararlar."

Tavsiye sadece Sophie ve onun Jesse ile olan durumu için geçerli değil, aynı zamanda How I Met Your Mother'ın finalinde teyit edildiği gibi Robin'in kendi kişisel hayatına da doğrudan atıfta bulunuyor .

How I Met Your Father , 2022'de geçiyor, yaniRobin, altı yıl önce sona eren, ancak Ted ile ilişkisini yeniden alevlendirmeye sekiz yıl uzakta olan Barney ile evliliği arasında olacaktı.

TV Line ile yaptığı bir röportajda , How I Meet Your Mother yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger ve yönetmen Pam Fryman, Smulders'ı yan diziye dahil etme kararından bahsetti.

Fryman, iki gösteriyi ayrı tutmak istediklerini ancak "Cobie, anlattığımız hikayeye o kadar kusursuz bir şekilde uyuyor ki" diye itiraf etti.

Berger, ekibin How I Met Your Father'ın birinci sezonunun yazım sürecinde oldukça erken bir aşamada Robin'i finalde tanıtmak istediklerini bildiklerini de sözlerine ekledi .

"Bu, çok erken bir zamanda ummaya ve dilemeye başladığımız bir şeydi. Romantik yolculuğunu sürdürürken ve kendine gelmeye çalışırken, Sophie'nin yollarının çok önemli biriyle ve böyle bir varlıkla kesişmesi fikrini sevdik. orijinalinden.

"Robin'den tavsiye ve geri bildirim alacağı fikri çok heyecan verici görünüyordu."

Serinin sondan bir önceki bölümünde ayrıca Zoey Pierson'ın eski kocası The Captain, George Von Smoot (Kyle MacLachlan) ve hayranların orijinal diziden de hatırlayacağı Becky (Laura Bell Bundy) geri döndü.