Grammy 2022: Trevor Noah, Will Smith ile alay ediyor

TAKİP ET

Grammy 2022: Trevor Noah, Will Smith ile alay ediyor, BTS sahne düşüşleri, yılın sürpriz albümü kazananı ve diğer önemli anlar. Grammy Ödülleri 2022, çoğunlukla sorunsuz geçti ve geçen hafta sonu Oscar'lardan çok daha yumuşak bir ilişki kurdu. 

Grammy 2022: Trevor Noah, Will Smith ile alay ediyor, BTS sahne düşüşleri, yılın sürpriz albümü kazananı ve diğer önemli anlar. Grammy Ödülleri 2022, çoğunlukla sorunsuz geçti ve geçen hafta sonu Oscar'lardan çok daha yumuşak bir ilişki kurdu. 

Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da gerçekleşen bu yılki Grammy'ye, Justin Bieber , Lady Gaga , BTS ve Dua Lipa gibi yıldızlarla dolu bir konuk listesi katıldı. 

Komedyen Trevor Noah, bu yılki ödüllere tek başına ev sahipliği yapmaktan sorumluydu ve açılış monologunu odadaki file seslenmek için bir fırsat olarak kullandı - Will Smith'in Oscar'larda Chris Rock'ı tokatlaması. 

Daily Show sunucusu, "Çok güzel bir akşam olacak. Bunu bir ödül töreni olarak düşünme bile, bu bizim ödül verdiğimiz bir konser. 'Biraz müzik dinleyeceğiz, dans edeceğiz, şarkı söyleyeceğiz, insanların isimlerini ağzımızdan uzak tutacağız.' Smith'in oturduğu yerden Rock'a defalarca "karımın adını ağzına alma" diye bağırdığı ana doğrudan bir göndermeydi.  Grammy benzer bir skandaldan kaçınmayı başardı, ancak birkaç küçük aksilik içeriyordu. 

K-pop süperstarları BTS, hit şarkıları Butter'ın mükemmel bir performansını sergiledi, ancak şarkıcılar J-Hope ve Jungkook sahnede düşme ve kayma yaşadı. Ancak, her iki durumda da kendilerini profesyonel olarak damgalayan hayranlardan övgü ve destek alarak hızla toparlanmayı başardılar.

Ve dürüst olalım, çoğu insan performansları sırasında Olivia Rodrigo'nun sürpriz kamera hücresinden bahsediyor ve hala Jungkook'un kulağına tam olarak ne fısıldadığını çözmeye çalışıyor. 

Diğer performanslar, canavar hit Peaches ile eğlendiren Bieber'dan gelirken, Lady Gaga, Tony Bennett ile son albümleri Love for Sale'den bir düet seslendirdi. Rap efsanesi Nas, en büyük hitlerinden oluşan bir karışık performans sergilerken, Rodrigo hit single Drivers Lience'ı çıkardı.

Lil Nas X, izleyicilere Industry Baby ve Montero (Call Me By Your Name) de dahil olmak üzere birçok parçanın performansını gösterdi ve müziğini çevreleyen tartışmalara atıfta bulunan tweet'lerin ve haber kliplerinin görüntüleri büyük ekranlarda göründü.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin devam eden Rus işgali hakkında güçlü bir konuşma yaptığı video bağlantısı aracılığıyla  sürpriz bir şekilde ortaya çıkması da dokunaklı anlar oldu .

In memoriam segmenti ayrıca geçen hafta 50 yaşında aniden ölen Foo Fighters davulcusu Taylor Hawkins'e özel bir saygı duruşuyla başladı.