Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları Analizi

TAKİP ET

Warner Bros. Pictures, 'Harry Potter' spin-off serisinin planlanan beş filminden üçüncüsü 'Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın tam fragmanını yayınladı.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları. Warner Bros. Pictures, “Harry Potter” spin-off serisinin planlanan beş filminden üçüncüsü “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları”nın tam fragmanını yayınladı.

Profesör Albus Dumbledore (Jude Law), güçlü Kara büyücü Gellert Grindelwald'ın (Mads Mikkelsen) büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçtiğini biliyor.

Onu tek başına durduramayan Büyüzoolog Newt Scamander'a (Eddie Redmayne) eski ve yeni canavarlarla karşılaştıkları ve Grindelwald'ın büyüyen takipçileriyle çatıştıkları tehlikeli bir görevde cesur büyücüler, cadılar ve bir cesur Muggle fırıncı ekibine liderlik etmesi için emanet eder.

Ama riskler bu kadar yüksekken Dumbledore daha ne kadar kenarda kalabilir? David Yates'in yönettiği filmde Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams ve Katherine Waterston da rol alıyor.

“Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları” 15 Nisan'da sinemalarda olacak.
Fantastik Canavarlar için yeni bir fragman : Dumbledore'un Sırları Hogwarts'a dönüşü ve Johnny Depp'in rolden ayrılmasının ardından Mads Mikkelsen tarafından oynanan karanlık büyücü Grindelwald'a karşı bir savaşı anlatıyor.

Başrollerinde Mikkelsen, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller ve Dan Fogler'ın yer aldığı üçüncü Fantastik Canavarlar filminde Dumbledore, büyücülük dünyasına kargaşa yaratan Grindelwald'ı yenmek için Newt Scamander ile birlikte çalışacak.

Dumbledore'un geçmişini daha detaylı keşfetmeyi amaçlayan fragman, aynı zamanda, Hogwarts'a İhtiyaç Odası ve Büyük Salon ile dönen karakterleri de gösteriyor.
Dumbledore, ilk Fantastik Canavarlar filminde yer almayıp ikincisinde destekleyici bir rol üstlenirken, yine karakterin anlattığı fragman, sihirbazı üçüncü bölümün merkezine konumlandırıyor.

İlk iki Fantastik Canavarlar filmi büyük ölçüde Redmayne tarafından oynanan Scamander'ın maceraları etrafında dönüyordu.

İlk iki filmde kadın başrol olan Katherine Waterston'ın karakteri Tina, aksi takdirde dizideki diğer tüm önemli oyuncuları gösteren yeni fragmanda görünmüyor.

Sweeney Todd oyuncusu The Sun'a karşı kendisine "karısı döven" diyen bir iftira davasını kaybettikten sonra Depp'ten Grindelwald rolünü Mikkelsen'in devralmasının yanı sıra , Richard Coyle da Dumbledore'un kardeşi Aberforth olarak diziden keyif alıyor.
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları - Bölüm 2'de Abertforth'u Kenneth Branagh'ın Belfast'ındaki performansıyla bu yıl Oscar'a aday gösterilen Ciaran Hinds canlandırdı.

Harry Potter'ın bir yan ürünü olan David Yates yeniden yönetiyor ve filmin senaristliğini şimdiye kadarki tüm Fantastik Canavarlar filmlerini yazan JK Rowling üstleniyor.

Sekiz Harry Potter filminden yedisini yazan Steve Kloves, ortak yazar olarak seriye geri döndü.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları 8 Nisan'dan itibaren sinemalarda.