Denzel Washington, Will Smith'in neden Oscar'larda Chris Rock'ı vurduğunu düşündüğünü açıklıyor

TAKİP ET

Denzel Washington, Will Smith'in neden Oscar'larda Chris Rock'ı vurduğunu düşündüğünü açıklıyor. Denzel Washington , hemen ardından onu teselli ettikten sonra Will Smith Oscar tokatıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Denzel Washington, Will Smith'in neden Oscar'larda Chris Rock'ı vurduğunu düşündüğünü açıklıyor. Denzel Washington , hemen ardından onu teselli ettikten sonra Will Smith Oscar tokatıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Aktörün karısı Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı bir şakanın ardından sahneye çıkıp Chris Rock'a vurmak için adım attığı olayın ardından aktörle konuşan ilk kişilerden biri Washington oldu. Smith, Pinkett Smith'i alopesi teşhisiyle ilgili bir şakadan koruduğunu iddia ederken, Rock'a yakın bir kaynak bu konuda "hiçbir fikri olmadığını" söylüyor. Akademi tarafından disiplin cezasına çarptırılan Smith, 1 Nisan Cuma günü ödül kurulundan istifa ettiğini duyurdu.

2 Nisan Cumartesi günü Washington, Washington DC'deki bir Liderlik Zirvesi'nde konuyla ilgili ilk kez kamuoyu önünde konuştu. Smith'in King Richard'ı Rock'ın vuruşundan sonraki bir saat içinde kazandıktan sonra yaptığı göz yaşartıcı En İyi Erkek Oyuncu konuşması sırasında , aktör Washington'un kendisine şunları söylediğini söyledi : “En yüksek anlarınızda dikkatli olun; İşte o zaman şeytan senin için gelir.”

Deadline'a göre Washington, Smith'e yaptığı yorumları kabul ederek olay hakkında şunları söyledi: “Şeytan sizi görmezden geldiğinde bir söz vardır, o zaman yanlış bir şey yaptığınızı bilirsiniz. Şeytan, 'Oh, hayır, onu rahat bırak, o benim favorim' der.
“Tersine, şeytan sana geldiğinde, belki de doğru bir şey yapmaya çalıştığı içindir. Ve her ne sebeple olursa olsun, şeytan o gece onu ele geçirdi.”

Washington, aktör Rock'a vurduktan sonra kendisinin ve Smith'in dua ettiğini söyledi.

"Neyse ki orada sadece ben değil, başkaları da vardı. Tyler Perry hemen yanıma geldi. Bazı dualar,” dedi Washington.

"Konuştuğumuz şeyi söylemek istemiyorum - ama orada ama Tanrı'nın lütfu için herhangi birimiz gidin. Kimi kınayacağız? Bu durumun tüm ayrıntılarını bilmiyorum ama tek çözümün dua olduğunu biliyorum. Gördüğüm şekilde. Gördüğüm kadarıyla." Smith , Rock'tan özür diledikten sonra , komedyen, 30 Mart Çarşamba günkü olaydan bu yana yaptığı ilk stand-up şovunda, olanları “hâlâ işliyor” dedi.

Smith's Academy'den istifasının , Oscar'lardaki geleceği için tam olarak ne anlama geldiğini buradan öğrenin.

Pinkett Smith'in olaya tepkisini gösteren görüntüler, olaydan günler sonra internette yayınlandı. Bu arada, vurulmasının hemen ardından sersemlemiş görünen Rock'ı gösteren bir video sosyal medyada paylaşıldı .