Denise Van Outen'in eski nişanlısı Eddie, 'yaptığım her şey yanlıştı!'

TAKİP ET

Denise Van Outen'in eski nişanlısı Eddie, 'yaptığım her şey yanlıştı!' Kalori yüklü yemeğine bir övgü gönderdi ve arkadaşlarına şunları söyledi: 'Yaptığım her şey yanlıştı, hepsini çok uzun zamandır bilmeliydim… Seni memnun eden yok!!!!"

Denise Van Outen'in eski nişanlısı Eddie, 'yaptığım her şey yanlıştı!' Kalori yüklü yemeğine bir övgü gönderdi ve arkadaşlarına şunları söyledi: “Yaptığım her şey yanlıştı, hepsini çok uzun zamandır bilmeliydim… Seni memnun eden yok!!!!"

48 yaşındaki Eddie , amacını vurgulamak için Londra'nın ünlü Manze pasta dükkanında çekilmiş bir duble turta ve patates püresi ile servis edilen bir demlemenin fotoğrafını yayınladı.

Ve doldurduktan sonra, Eddie daha sonra diğer kadınlara verilen x-dereceli mesajları keşfettikten sonra onu kovmuş olan 47 yaşındaki televizyon yıldızında Instagram'daki bir gönderide şunları söyleyerek başka bir kazı daha yaptı: “Zaman başkasının hayatını yaşamak için çok değerli. mutluluğun ve başarının tanımı.

Denise , nişanlısı Eddie'yi diğer kadınlarla arkasından seks yaptığı için kovdu.

Daha sonra, yedi yıldır birlikte olduğu aşk faresi partnerini, onu aldatırken izlerini gizlediğini bulduğu anda açıldı. TV favorisine nişanlısının, ilişkilerini gizli tutmak amacıyla bir kadının Instagram'da kendisiyle iletişime geçmesini engellemek için telefonunu açtığı söylendi.

Düğünlerini planlarken bile başka bir kadınla aynı şeyi yaptığını öğrenmeye devam etti.

Ayrıca üçüncü biriyle tanışmış ve erkek arkadaşıyla bir barda baskın düzenlemişti.

Otobiyografi A Bit of Me'de Denise, geçen yıl Boxshall'ı neden terk ettiğinin ayrıntılarını ve sonunda dedektife dönüp iPad'inde silinen bir klasörü arayarak onu nasıl yakaladığını anlattı.

Denise şöyle diyor: “Bir kadınla telefonda seks yapmayı ima eden Instagram mesajları vardı. Kadının profilini ekran adıyla çabucak buldum, ancak onu daha önce Instagram hesabımda engellediğimi keşfettim - bu bana garip geldi.

"Bu, erkek arkadaşımla açıkça internet bağlantısı olan tanımadığım bir kadındı. Onu neden engellemiştim?

"Hemen onun engelini kaldırdım ve Eddie'yi nereden tanıdığını soran bir mesaj gönderdim. 'Oh, o zaman benim engelimi kaldırdın,' hızlı yanıt geldi. 'Seni tanımıyorum bile, neden seni engelleyeyim ki?'

Eddie'nin muhtemelen telefonuma girdiğini ve bana mesaj atamaması için onu engellediğini söyledi.

"Adı Tracy'ydi ve görünüşe göre Eddie ile FaceTime üzerinden uzun süre konuşmuş ve mesaj yazmıştı - genellikle bizim evden ve bazen de benim Hampstead'deki dairemden.

“Hiç yüz yüze tanışmamışlardı, ancak konuşmaların oldukça hızlı bir şekilde cinsel hale geldiğini söyledi. Telefonda bulduğum bazı şeyler bunu destekliyor gibiydi.

"Ancak o zamana kadar Eddie'ye kızmıştı, çünkü görünüşe göre Eddie onu hayalet etmişti. 'Umarım bana kızgın değilsindir' diye yazdı. 'Ben bir ev kazası değilim'.

"Ona laf atmak istemedim ama bunun kabul edilebilir olduğunu düşündüğüne inanamadım.

"Benimle aynı yaştaydı, kendi çocuğu vardı ve kitabımda FaceTime'da cinsel sohbetler, metinler ve uzun bir süre boyunca sürekli iletişim aldatma anlamına geliyordu.

"Saygısız ve yıkıcı bir şekilde inciticiydi."

Yine de cesur tiyatro yıldızı, eski sevgilisinin aşk faresi tuhaflıklarının onu yıkmasına izin vermiyor - sadece The Sun'a aşkı yeniden bulmak için "bekleyemeyeceğini" söylüyor .

Denise The Sun'a şunları söyledi: “Gerçekten iyi bir yerde olduğumu hissediyorum. Değildim - gerçekten incinmiştim. Ve hala orada bir incinme unsuru var ama şimdi onunla daha iyi başa çıkıyorum.

“İlişkiden çok memnun hissettim. Ama oturup, kendimi kötü hissedip kendi kendime düşünmektense, 'Hayatım bok gibi oldu, falan filan'.