Call of Duty Oyunları Xbox Game Pass Sayfasında Görünüyor

TAKİP ET

Call of Duty Oyunları Xbox Game Pass Sayfasında Görünüyor. Görünüşe göre Xbox Game Pass'ta bir grup Call of Duty oyunu ortaya çıktı . Bu yılın başlarında Microsoft , Call of Duty gibi franchise yayıncısı ve sahibi Activision Blizzard'ı satın alma niyetini açıklamıştı . Bu gerçekleştiğinde, Microsoft sevilen FPS serisinin tam mülkiyetine sahip olacak ve istediği gibi yapmasına izin verilecek.

Call of Duty Oyunları Xbox Game Pass Sayfasında Görünüyor. Görünüşe göre Xbox Game Pass'ta bir grup Call of Duty oyunu ortaya çıktı . Bu yılın başlarında Microsoft , Call of Duty gibi franchise yayıncısı ve sahibi Activision Blizzard'ı satın alma niyetini açıklamıştı . Bu gerçekleştiğinde, Microsoft sevilen FPS serisinin tam mülkiyetine sahip olacak ve istediği gibi yapmasına izin verilecek. Call of Duty'i Xbox'a özel yapabilir , ancak Microsoft, seriyi PlayStation'da tutmasını önerdi, en azından öngörülebilir gelecek için. Serideki büyük değişiklikler, görünüşe göre Activision altında gerçekleşmeye başladı, ancak teknoloji devi, anlaşma kapanana kadar Activision'ın ne yapacağı konusunda hiçbir söz hakkına sahip olmadığı için Microsoft anlaşmasıyla ilgisiz görünüyor. Call of Duty'nin anlaşmanın tamamlanmasından sonra olması beklenen 2023'te bir yıl ara vereceği bildiriliyor.

Bununla birlikte, insanların oynayabileceği herhangi bir Call of Duty oyunu sıkıntısı olmayacak gibi görünüyor. Twitter kullanıcısı ModernWarzone , Xbox Game Pass sayfasında bir dizi Call of Duty oyununun göründüğünü, ancak hiçbirinin hizmet aracılığıyla elde edilemediğini bildirdi. Ancak bu, Microsoft'un yakında hizmete bazı oyunlar eklemek üzere olduğunu veya hizmet aracılığıyla indirim yapacağını gösterebilir. Bunun yalnızca bir aksaklık veya erken listeleme olup olmadığına bakılmaksızın, Call of Duty oyunlarının tümü olmasa da çoğunun gelecekte Xbox Game Pass'te olması beklenebilir. Microsoft, bu anlaşma ile abonelik hizmetini mümkün olduğunca övünmek isteyecektir ve bunu başarmanın en büyük FPS franchise'ını oraya koymaktan daha iyi bir yolu olabilir.

Gelecekteki Call of Duty oyunları da büyük olasılıkla Microsoft'un diğer birinci taraf oyunları gibi Xbox Game Pass'e ilk gün gelecek. Starfield ve The Elder Scrolls 6 gibi devasa oyunların piyasaya çıktıklarında hiçbir ek ücret ödemeden hizmete gelmesi bekleniyor, bu da abonelik hizmetinin değeri hakkında çok şey söylüyor. 

Abandoned'ın yaratıcısı , Silent Hill'in yaratıcıları ve hak sahipleri olan Konami'ye ulaştığını doğruladı . Abandoned , Nisan 2021'de duyurulduğundan beri gizemle örtülü ve sayısız komplonun merkezi haline geldi. Geliştirici , piyasaya sürmeyi planladığı bir oyun yaptığını iddia etse de, çoğu kişi bunu bir aldatmaca olarak nitelendirdi . Diğerleri bunun gizli bir Hideo Kojima projesi olduğunu öne sürdü. İnsanların düşünmesinin görece geçerli birkaç nedeni vardı.Terk edilmiş, gizli bir Hideo Kojima oyunu veya muhtemelen yeni bir Silent Hill projesiydi, ancak hepsi büyük ölçüde çürütüldü. Bununla birlikte, bu komplo çok dikkat çekti ve muhtemelen oyunun kendisine geri tepti.

Abandoned yaratıcısı Hasan Kahraman, Sacred Symbols podcast'i (şu anda sadece Patreon'da mevcut) ile ilgili yeni bir röportajda, Hideo Kojima ile hiç tanışmadığını veya konuşmadığını, ancak Konami'ye ulaştığını belirtti. Kahraman, Terkedilmiş komplolarının devasa sarmal etkisi nedeniyle Konami'ye ulaştığını ve ortalığı temizlemek istediğini ifade etti. "Onlara ulaştım çünkü stresliydim çünkü insanlar bunun Silent Hill olduğunu düşündüler. O kadar kontrolden çıktı ki, sen küçük bir geliştiricisin, hiçbir zaman büyük bir kitlen olmadı, tecrübesizsin. Uzandım. Konami'ye 'Biliyor musun, asla niyetim değildi' diyerek ve gerçekten havalıydılar." Kahraman, Sony'nin de "oldukça havalı" olduğunu belirtti.

Abandoned, büyük ölçüde bağımsız bir oyun gibi görünüyor ve yerleşik herhangi bir IP ile bağlantısı yok. Silent Hill gibi oyunlardan ilham alıp almayacağı henüz belli değil, ancak yine de harika bir orijinal korku oyunu gibi görünüyor. Belki bir gün Silent Hill kendi şartlarıyla geri döner, ancak yakın zamanda olmayacak gibi görünüyor, bu bizi çok korkutuyor.